Social content Jack Daniel’s Nederland
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Social content Jack Daniel’s Nederland

About This Project

In opdracht van content en influencer agency Storyboard heb ik deze social media concepten voor Jack Daniel’s gecreëerd. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het complete pakket: de conceptontwikkeling, copywriting, de pre-productie van de fotoshoot en natuurlijk de fotografie en de nabewerking. Het was belangrijk dat de concepten zouden aansluiten op de door Storyboard ontwikkelde content strategie. 

Tijdens de shoot werd ik ondersteund door professioneel fotograaf en lichtman Adam van Noort, die mij hielp bij het creëren van de verschillende lichtsettingen die kwamen kijken bij de verschillende producten van Jack Daniel’s. Zo gaat Jack Fire gepaard met een clubsetting, maar kan de Gentleman Jack of Single Barrel genoten worden vanuit huis. Bij de mix variant Jack & Cola en bij Jack Honey kun je denken aan een wat stoerdere bar/kroeg setting. Dankzij de hulp van Adam kon ik mij goed focussen op het beeld dat ik wilde creëren.

Custom Field

Lorem ipsum dolor sit amet

Date
Category
Photography