HUISSTIJL ONTWIKKELING - Iris Zebli
143
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-143,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15618

HUISSTIJL ONTWIKKELING

About This Project

Een eigen bedrijf in fotografie en grafische vormgeving valt of staat met een corporate identity ofwel huisstijl. De ontwikkeling hiervan begint bij het ontwerpen van een passend logo. Ik hou van less is more en dat zie je terug in mijn ontwerpen, waaronder ook mijn eigen logo. De eenvoud van de letters en de spatiëring creëren de basis voor dit logo.

Wanneer de ontwikkeling van het logo klaar is, kan er gekeken worden naar de overige elementen in de huisstijl. Zoals kleuren, lettertypes en het gebruik van afbeeldingen. Zodra alle elementen zijn vastgesteld, kan de huisstijl geïmplementeerd worden op benodigde documenten.

De documenten kunnen per onderneming verschillen maar omvatten vaak een template voor een factuur, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Zo maak ik zelf gebruik van visitekaartjes, flyers, briefpapier en een factuur. Eventueel zou je nog producten ter versterking van je branding kunnen toevoegen, zoals een cottonbag met logo, pennen, notitieboekjes, etiketten etc. Dit is natuurlijk weer geheel afhankelijk van het soort onderneming.

Ben je op zoek naar een nieuw logo of een huisstijl voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Date
Category
Graphic Design