Social content Licor 43
165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-165,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default
 

Social content Licor 43

About This Project

Voor ’s werelds meest bekende likeurmerk Licor 43 heb ik in opdracht van content en influencer agency Storyboard de social media content verzorgd. De content diende aan te sluiten op de door Storyboard ontwikkelde contentstrategie en bevatte ook inhakers voor o.a. feestdagen zoals Koningsdag, Sinterklaas en Kerst.

De conceptontwikkeling begint bij een boodschap versterkt door beeld en copy. De concepten werden gekoppeld aan één van de drie smaken van Licor 43: Original, Baristo of Orochata. Deze verschillende smaken worden ook in verschillende settingen en op verschillende manieren gedronken: puur, gemixt, als aperitief of digestief, in de winter of in de zomer. Dit zie je terug in de concepten.

Tijdens de shoot werd ik ondersteund door professioneel fotograaf en lichtman Adam van Noort, die mij hielp bij het creëren van de verschillende lichtsettingen die kwamen kijken bij de verschillende smaken van Licor 43.

Date
Category
Photography