BEDRIJFSFOTOGRAFIE SPORTACADEMIE NAUWELAERTS - Iris Zebli
Voor deze bedrijfsreportage ben ik twee keer op locatie geweest. Zo kon ik het diverse aanbod van sportlessen in beeld brengen en onderscheid maken tussen de sportlessen voor volwassenen en kinderen.
sportacademie, nauwelaerts, bedrijfsfotografie,
64
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-64,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15618

BEDRIJFSFOTOGRAFIE SPORTACADEMIE NAUWELAERTS

  • nauwelaerts klant meld zich aan bij receptie
Date
Category
Photography
About This Project

Bedrijfsfotografie Sportacademie Nauwelaerts

Het vastleggen van sportacademie’s en sportscholen is altijd gezellig en lekker dynamisch. Zo ook bij Sportacademie Nauwelaerts de Agé (gelegen aan de Bloemendaalseweg 152 in Overveen). Deze prachtige sportaccommodatie is gelegen aan de rand van het bos. Vanuit de zaal kijk je zo het bos in en dit zorgt voor een prachtig en rustgevend uitzicht. Voor deze bedrijfsreportage ben ik twee keer op locatie geweest. Zo kon ik het diverse aanbod van sportlessen in beeld brengen en onderscheid maken tussen de sportlessen voor volwassenen en kinderen. Ook is er nadruk gelegd op het persoonlijke contact binnen de sportschool en de verschillende vormen van personal training die wordt gegeven. De beelden worden zowel online als offline gebruikt.