Bedrijfsreportage Kennemer CrossFit Haarlem - Iris Zebli
Kennemer Crossfit is gevestigd in Haarlem. Het logo ontwerp en de fotografie zijn door mij verzorgd en samen met de eigenaar van Kennemer Crossfit totstandgekomen.
Kennemer, Crossfit, Haarlem, Jesse, Thorig, WOD, sportschool
22472
post-template-default,single,single-post,postid-22472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Bedrijfsreportage Kennemer CrossFit Haarlem

Bedrijfsreportage Kennemer CrossFit Haarlem_MG_0289copy

 

Kennemer Crossfit Haarlem

Voor de website van Kennemer Crossfit Haarlem heb ik zowel het logo ontworpen als de fotografie voor de website verzorgd. Na het vinden van een nieuwe en strakke locatie was de eigenaar van Kennemer Crossfit, Jesse Thorig, ook op zoek naar een nieuwe, passende en frisse uitstraling voor zijn bedrijf. Het logo ontwerp kent twee varianten: het originele logo is uitbundiger en vollediger. De tweede variant is alleen de titel van het bedrijf. De nieuwe locatie is gevestigd in Haarlem aan de Truus Oversteegenstraat 257 – 259, 2033 MZ Haarlem.

Kennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemKennemer Crossfit HaarlemOp zoek naar een grafisch vormgever? Ik kan jouw bedrijfsidentiteit in een nieuw jasje steken! Door middel van de benodigde elementen zoals een logo, flyer of visitekaartje. Samen werken we toe naar het perfecte eindresultaat!

Of op zoek naar (bedrijfs)fotografie voor uw website? Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Meer over Kennemer Crossfit:

Bij Kennemer Crossfit te Haarlem wordt er hard getraind, maar altijd op je eigen niveau. Er wordt met kleine groepen gewerkt (max 12 deelnemers), hierdoor is het mogelijk om de training in verschillende niveaus aan te bieden. Zo kan het zijn dat een ervaren crossfitter net zo voldaan uit dezelfde training komt, als een beginnend crossfitter! Binnen de trainingen werk jij naar je eigen grenzen toe.

 

 
 

 

kennemer crossfit Haarlem

 

 

 

Kennemer Crossfit Haarlem

No Comments

Post a Comment

w-p-l-o-c-k-e-r-.-c-o-m