Grafische vormgeving - Iris Zebli
In de huidige maatschappij worden we overspoeld met grafische vormgeving, zowel print als online. Ik kan uw bedrijf met grafische vormgeving het juiste gevoel laten overbrengen of ik kan uw onderneming er met kop en schouders boven uit laten steken.
grafisch, vormgever, ontwerper, grafische, gezocht, haarlem, flyer, ontwerpen, brochure
22324
page-template-default,page,page-id-22324,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Grafische vormgeving

Zowel als bedrijf als individu krijg je te maken met grafische vormgeving. In het dagelijks leven worden we overspoeld met grafische vormgeving. Bedenk maar eens hoeveel logo’s je onbewust op een dag al ziet: je staat op, stapt onder de douche en wast je haren met Andrelon. Je droogt je af en grabbelt in je make-up tasje; Maybelline mascara, Lancôme concealer en je Maxfactor foundation komen tevoorschijn. Snel nog even een boterham met Nutella smeren voor je op de fiets springt. 

Dit zijn maar enkele voorbeelden van merken die dagelijks, vaak onbewust, jouw revue passeren. Vergeet namelijk niet dat je ook online overspoeld wordt met logo’s, banners en andere vormen van reclame. Denk aan Facebook met advertenties en bedrijvenpagina’s, maar ook apps die je gebruikt maken gebruik van grafisch ontwerp. Alle websites die je dagelijks bezoekt zijn allemaal ontworpen en vormgegeven, om de juiste doelgroep aan te spreken, om op te vallen tussen de berg concurrentie of om een gevoel of emotie over te brengen. Het lijkt me duidelijk dat grafische vormgeving een hoop kan betekenen voor uw bedrijf. Maar wat kan ik hierin voor u betekenen?

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën met als doel mensen iets mee te delen. Ik kan uw idee, gevoel of merkidentiteit verwezenlijken in een brochure, flyer of logo. Een aantal voorbeelden waarmee ik u kan helpen:

  • Visitekaartjes
  • Brochures
  • Flyers
  • Webdesign
  • Menukaarten
  • Logo
  • Posters
  • Pennen, stempels, t-shirts

 

Als u op zoek bent naar iemand die de details van uw onderneming over kan brengen in een ontwerp, neem dan gerust contact op!

Wilt u meer grafisch werk zien van mij? Kijk dan bij projecten en zie welke opdrachtgevers u al voor gingen!

w-p-l-o-c-k-e-r-.-c-o-m