Eventfotografie - Bubbles & Bites - De Rusthoek - Iris Zebli
Bubbles & Bites is een jaarlijks evenement in Bloemendaal waar meerdere restaurants samenkomen. Ook de Rusthoek is te vinden op dit culinaire evenement met de lekkerste hapjes en drankjes! Ze staan bekend om hun heerlijke gin-tonic van Fever Tree.
bubbles, bites, rusthoek, bloemendaal, hotel, bar, restaurant, evenement, culinair
22067
post-template-default,single,single-post,postid-22067,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Eventfotografie – Bubbles & Bites – De Rusthoek

Eventfotografie – Bubbles & Bites – De Rusthoek

Fever-tree

Fever-tree

Eind augustus vond het sindskort jaarlijkse evenement Bubbles & Bites plaats, het Bloemendaalse culinair. Drie dagen kon er genoten worden van de Bloemendaalse hoogstandjes. Ook de Rusthoek was hierbij aanwezig met heerlijke hapjes, drankjes en niet te missen: Fever-Tree Gin-tonic. Door middel van een proefpas ‘Bloemendaalders’ kan er betaald worden bij de verschillende deelnemers. Met prachtig weer en gezellige mensen, een mooi weekend vastgelegd.

 

Over de Rusthoek

Rusthoek Bar & Grill
Ontspan. Ontmoet. Proef. En geniet.

Welkom in onze wereld. De wereld van pure en eerlijke gerechten, en een open en transparante keuken. Wij zijn een restaurant, een grill en een bar/café. Wij houden van een persoonlijke aanpak.
Onze menukaart is opgebouwd uit kleinere gerechten: small diners noemen wij dat.
Zo kunt u meerdere gerechten bestellen, proeven en delen.

Website de Rusthoek

Website Bubbles & Bites Bloemendaal

Rusthoek_MG_3943_MG_3951 _MG_3981 _MG_4056 _MG_4060 IMG_4007 IMG_3961 IMG_3955  IMG_3788 IMG_4186 IMG_4151 IMG_4022 IMG_4014 IMG_4012

No Comments

Post a Comment

w-p-l-o-c-k-e-r-.-c-o-m