Corporate identity - huisstijl ontwikkeling - Iris Zebli
Een corporate identity ofwel huisstijl ontwikkeling voor iriszebli.com. Ook op zoek naar een grafisch ontwerper die zorg draagt voor jouw logo of huisstijl? Neem dan contact met mij op!
corporate identity, huisstijl ontwikkeling, logo ontwerp, visitekaartjes, grafisch ontwerp
22549
post-template-default,single,single-post,postid-22549,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
 

Corporate identity – huisstijl ontwikkeling

corporate_identity

Corporate identity – huisstijl ontwikkeling

Corporate identity – huisstijl ontwikkeling

 

Een eigen bedrijf in fotografie en grafische vormgeving valt of staat met een corporate identity ofwel huisstijl. De ontwikkeling hiervan begint bij het ontwerpen van een passend logo. Persoonlijk hou ik van less is more, dus daarop is mijn logo ook gebaseerd. De ‘simplicity‘ van de letters en de spatiëring creëren de basis voor dit logo.

Wanneer de ontwikkeling van het logo klaar is, kan de rest van de huisstijl geïmplementeerd worden. Beginnende bij de kleurencombinatie. Deze kan bestaan uit 1 of meerdere kleuren, maar ook hiervoor geldt less is more. Ik heb gekozen voor donkergrijs, lichtgrijs en wit. Deze combinatie geeft naar mijn mening een overzichtelijke en rustige uitstraling.

De volgende vraag is: wat voor documenten zijn er nodig? Bijvoorbeeld een template voor een factuur, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Voor www.iriszebli.com heb ik visitekaartjes nodig, een flyer, briefpapier en een factuur. De meeste brieven stuur ik digitaal dus enveloppen zijn (nog) niet nodig. Misschien dat ik later nog meer producten toevoeg aan dit lijstje, zoals een cottonbag met mijn logo.

Ik ben blij met het uiteindelijke ontwerp en het eindresultaat van mijn huisstijl. Ben je ook op zoek naar een nieuw logo of een huisstijl voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

corporate identity

corporate_identity

Corporate identity iriszebli.com / huisstijl ontwikkeling

No Comments

Post a Comment

w-p-l-o-c-k-e-r-.-c-o-m